În perioada 8-9 noiembrie 2019, la sediul CCIR Busines Center – Amfiteatrul Albastru va avea loc Conferinţa Naţională Specializată în vânzare / Cumpărare Afaceri.

Conferinţa îşi propune să atragă atenţia specialiştilor din economia românească asupra aspectelor multiple şi complexe ale transferului de afaceri. După crearea şi creşterea unei afaceri, transferul este a treia etapă crucială din ciclul său de viaţă. Aceasta implică probleme juridice complexe, dar şi aspecte importante precum evaluare, găsirea unui nou proprietar şi transferul conducerii companiei.

Taxa de participare este de 85 lei / zi, cu înscriere online la www.btc-trade-x.ro/ro/tickets/.

Descarcă agenda si invitatia.

DESCRIEREA PROGRAMULUI

După crearea și creșterea unei afaceri, transferul este a treia etapă crucială din ciclul său de viață. Aceasta implică probleme juridice complexe, dar este vorba și despre evaluare, găsirea unui nou proprietar și transferul conducerii companiei. Este un proces îndelungat care are nevoie de o pregătire temeinică. Prea multe companii viabile se închid din cauza atenției insuficiente a acestor probleme. Și odată cu ele se pierd multe locuri de muncă importante pentru mediul economic.

O atenție sporită a fost acordată încurajării creării de noi afaceri, dar este important să se asigure continuarea și creșterea întreprinderilor viabile existente, gata create. Factorii de decizie uită adesea că lansarea unei noi firme nu este singura cale de a asigura locuri de muncă sustenabile.

Evenimentul îşi propune să atragă atenția specialiștilor din economia românească asupra aspectelor multiple și complexe ale transferului de afaceri. Oamenii de afaceri trebuie să înțeleagă ce înseamnă strategia de ieșire pentru compania lor si cum poate fi aceasta evaluată în mod benefic.

Nu în ultimul rând, prin cumpărarea unei afaceri profitabile existente se pot face încasări din prima zi, oferind noilor proprietari șansa de a se adapta la un concept dovedit și o bază de clienți deja consacrată.

Toate acestea vor fi regăsite în acest eveniment inovativ, pentru prima dată în România, organizat împreună cu organizații și speakeri cunoscuți la nivel european și internațional.

Evenimentul se adresează specialiștilor precum: avocați, notari, evaluatori, oficiali din anumite industrii, dar și potențialilor cumpărători sau vânzători ce doresc să cunoască mai multe despre modul de dezvoltare și transfer al afacerilor.

Informația practică, bazată pe experiență, susținută de concepte teoretice reprezintă cartea de vizită a acestui eveniment internațional, în premieră în România.

 

Pentru mai multe informaţii şi confirmări vă rugăm să vă adresaţi Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, dlui Dan Crivat, tel 0736 091 767, email ccibv@ccibv.ro.

2019-11-04T14:17:37+02:00
X