A doua ediție a International Business Forum – IBF va fi organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în data de 5 septembrie 2019, la Palatul Parlamentului.

Conferința IBF se adresează antreprenorilor români care vor să-și internaționalizeze afacerile și doresc să identifice oportunități de dezvoltare pe noi piețe.

Forumul reunește ambasadori, însărcinați cu afaceri acreditați la București, diplomați români, oficiali guvernamentali și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Sesiunea plenară a evenimentului la care vor participa prim-ministrul României, reprezentanți guvernamentali, ambasadori acreditați la București cât și antreprenori români de succes va fi urmată de sesiunea prezentărilor de țară susținute de atașații economici ai ambasadelor pentru mediul de afaceri din România cu secțiune de Q&A.

De asemenea, în paralel cu sesiunea prezentărilor de țară susținute de atașații economici ai ambasadelor, International Business Forum va găzdui zece workshop-uri cu temele: E-government, Mentoring pentru start-up-uri, Internaționalizarea IMM-urilor, Fonduri Europene 2014-2020 / 2021-2027, Comerț exterior – MoU-uri și piețe externe, E-commerce, IT&C și R&D, Banking, Produsele românești pe piețele internaționale, Smart City și mobilitate urbană.

 Înscrierea se realizează online la https://www.ibfromania.ro/inscriere/.

Vă rugăm sa transmiteti odată cu înregistrarea și confirmarea la adresa diana.popescu@ccir.ro.

2019-08-30T12:15:29+03:00
X