Forumul de Afaceri UE-Ghana (EU-Ghana Business Forum) va avea loc în perioada 13-14 iunie 2019 la Accra, Ghana şi este organizat de către Delegaţia Uniunii Europene împreună cu Ministerul de Finanţe al Ghanei, cu scopul de a facilita dialogul între autorităţi – oameni de afaceri – investitori, în vederea promovării oportunităţilor de afaceri în Ghana.

 

Companiile în căutare de soluţii practice vor avea posibilitatea să discute cu reprezentanţii mediului de afaceri din Ghana şi Europa, exploatând oportunităţile de investiţii şi parteneriate prin întâlniri B2B. Mai mult, vor fi prezentate portofolii de garanţii valabile pentru investitori, oferite de bănci internaţionale de dezvoltare, precum şi instrumente de finantare în contextul planului de investiţii al Uniunii Europene. Sectoarele prioritare pentru finantare sunt: energie şi agricultură durabilă, întreprinderi mici şi mijlocii, antreprenori rurali şi agroindustrie.

 

Înscrierea la forum este gratuită, însă este recomandată înregistrarea online, care poate fi efectuată aici: https://www.gh-euforum.com/registration/.

 

Pentru mai multe informaţii persoana de contact este doamna Karla Hanţi, consilier Biroul Organizaţii Europene şi Internaţionale, karla.hanti@ccir.ro, tel.: 0374 474 361.

 

Descarcă agenda.

2019-05-28T06:04:45+03:00
X