Masa rotundă/seminarul cu tema ”Perspective ale cooperării la Marea Caspică”, va avea loc la CCIR Business Center din Bd. Octavian Goga nr.2, Amfiteatrul Albastru, în data de 24 aprilie a.c.,începând cu ora 10 (9,30 înregistrare).

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR)   în colaborare cu Ambasada Turkmenistanului la București și va beneficia de prezentări susținute de reprezentanțele diplomatice ale Azerbaijanului, Iranului, Kazahstanului, Georgiei, Turkmenistanului precum și de reprezentanți ai unor ministere din România.

Vor fi prezentate oportunități de afaceri și investiții în regiune, inclusiv evenimente de business ce urmează să aibă loc în acest an, la care companiile românești pot participa.

Zona Mării Caspice și a Mării Negre se conturează ca o regiune cu interese și oportunități unitare de dezvoltare și afacer.

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, și va fi urmată de un cocktail.

Înscrierile se fac online prin completarea formularului de mai jos, pana la 22 aprilie 2019.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeneSRIU5F-XC6Jeogb63do9btRMlpsoel6Xg2S1Db-tE2qDA/viewform

Agenda evenimentului va fi publicată cât de curând posibil.

Pentru detalii vă rugăm să îl contactaţi pe domnul Răzvan Pârvulescu, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: razvan.parvulescu@ccir.ro, tel +40374 474 382.

 

2019-04-11T12:40:02+03:00
X