În perioada 26 și 30 martie, expozițiile internaționale Technomebel și World of Furniture vor reuni reprezentanți ai industriei mobilei în Centrul Inter Expo din Sofia.

Pe parcursul celor cinci zile vor fi expuse mașini, materiale, tendințe actuale în designul interior și mobilier.

Expoziția specializată Technomebel prezintă cele mai noi tehnologii în industria mobilei, mașini și echipamente pentru prelucrarea lemnului, soluții de proiectare și materiale pentru fabricarea mobilei. Evenimentul este o platformă dedicată specialiștilor din industria lemnului și industria mobilei.

Expoziția desfășurată în paralel, World of Furniture, va oferi noi oportunități pentru dezvoltarea afacerilor și cunoașterea ultimelor tendințe în toate tipurile de mobilier, textile interioare, arhitectură interioară și mobilier.

La ediţia de anul acesta a expoziţiilor Technomebel și World of Furniture, vizitatorii pot profita de oportunitățile oferite de programul Hosted buyers, care include: cazare, bilete de avion, întâlniri programate cu expozanți, traduceri.

Cei interesaţi sunt rugaţi să completeze formularul de participare şi să îl trimită pe email la adresele: office@timberchamber.com si iv.todorov@timberchamber.com.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: www.technomebel.bg

Persoană de contact: Ivaylo Todorov, Тel. +3592/9634299; +359 8 7916 1420, Email: iv.todorov@timberchamber.com

 

Descarcă:

Statistica industria mobilei Bulgaria

 

2019-02-14T12:54:26+02:00
X