Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează în perioada 12-14 martie 2019 o misiune economică la Madrid, Spania.

 

Programul misiunii economice cuprinde participarea la Forumul de Afaceri și Investiții România – Spania, în data de 13 martie 2019, care va fi deschis în prezența secretarului de stat pentru comerț al Spaniei, doamna Xiana Mendez și al ministrului pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat al României, domnul Ștefan-Radu Oprea.

 

Evenimentul va fi organizat în colaborare cu Ambasada României în Spania, Camera de Comerț a Spaniei, Institutul Spaniol de Comerț Exterior și Confederația Spaniolă a Asociațiilor Patronale.

 

În partea a doua a forumului se vor organiza întâlniri B2B cu companii spaniole, în funcție de profilul companiilor românești înscrise. Domeniile prioritare de interes pentru cooperarea economică bilaterală sunt următoarele: IT&C, industria electronică, prelucrări mecanice, producția de mobilier, sectorul componente auto și industria alimentară.

 

Înscrierile se realizează prin completarea formularului on line de participare până în data de 5 martie 2019 și prin transmiterea unei prezentări a companiei în limba engleză.

 

Pachetul de participare SILVER începe de la 770 Euro + TVA / participant, include zbor clasa economic, 2 nopți cazare hotel 4*, transferuri aeroport.

 

Pachetul de participare GOLDEN începe de la 1770 Euro + TVA / participant, include zbor clasa business, 2 nopți cazare la hotel de 5*, transferuri aeroport.

 

În ambele cazuri, tarifele de participare pot suferi modificări în funcție de evoluția prețurilor la data achiziționării pachetelor.

 

În cazul în care rezervarea, pentru cazare și biletele de avion, se face pe cont propriu, nu există taxă de participare la Forumul de afaceri, singura solicitare fiind înscrierea prealabilă la CCIR.

 

Aşteptăm cu interes înscrierea dvs. la eveniment prin accesarea link-ului https://docs.google.com/forms/d/1C-asTB_8599dgyJabljKjgz9OPEhhJFk_gPTsDppnms/edit  și completarea Formularului de participare, până cel târziu la data de  05.03.2019.

Pentru detalii vă rugăm să o contactaţi pe dna Diana Popescu, consilier Birou Relații Bilaterale, la tel: 0374 474 360, mobil: 0728 060 684 sau e-mail diana.popescu@ccir.ro.

2019-02-07T09:31:04+02:00
X