Mega-Logistic Zrt. este una dintre cele mai importante companii maghiare de facilități de management și de investiții din Ungaria.

Vezi pagina web: http://www.mega-logistic.hu/en/

 

Mega-Logistic Zrt. caută companii românești care vor o colaborare reciproc avantajoasă în proiectele sale importante, parteneri locali care vând beton armat (oțel beton armat, placă de bobină laminată la cald, descrierea amănunțită în anexă), precum și diferite stocuri disponibile din interiorul și din afara UE.

 

În ceea ce privește stocurile (din magazin închis, chiar suprasolicitat), scopul achiziției prezintă produse textile sport (tricouri, echipament de jogging, pantofi de sport), îmbrăcăminte casual de marcă, mobilier din lemn masiv, alimente conservate (carne, legume, fructe), pentru o perioadă maximă de 1/3 din perioada de garanție, articole tehnice de marcă (telefoane mobile, laptopuri, tablete).

 

Descarcă cererea de ofertă în limba engleză.

 

Ofertele sunt așteptate urgent până în data de 31 ianuarie 2019, ora 24:00, la adresele de e-mail: Miklos.Szabo@mfa.gov.hu, respectiv econoffice.buc@gmail.com.

2019-01-29T09:46:53+02:00
X