Camera de Comert si Industrie a României (CCIR), alături de Camera de Comerț și Industrie a Algeriei (CACI) și Ambasada României în Republica Algeriană Democratică și Populară organizează, în perioada 24-27 februarie 2019, Misiunea economică în Algeria.

Programul misiunii economice cuprinde participarea la Forumul economic algeriano-român, organizat luni, 25 februarie 2019, în cadrul căruia va fi relansat Grupul oamenilor de afaceri România-Algeria. De asemenea, în partea a doua a forumului se vor organiza o serie de întâlniri bilaterale de afaceri cu companii algeriene, întâlniri organizate cu ajutorul Camerei de Comerț și Industrie a Algeriei (CACI) în funcție de profilul companiilor românești înscrise. Domeniile de interes ale mediului de afaceri algerian sunt următoarele: minerit, tehnologia informațiilor, sectorul agro-alimentar, piese și subansambluri auto.

Costul deplasării în cadrul pachetului Basic este de 1.200 euro + TVA, şi include transportul aerian, transferuri şi 2 nopţi cazare și mic dejun la Hotel El Aurassi 5* din Alger. Se poate solicita la cerere bilet de avion la Business Class (1.480 euro + TVA), în limita locurilor disponibile.

Companiile interesate se pot înscrie până la data de 11 februarie 2019 prin completarea Formularului on line de participare și prin transmiterea unei prezentări în engleză sau franceză a companiei. Costul total al pachetului Basic poate varia în funcție de data la care vor fi rezervate/achiziționate serviciile incluse.

Pentru mai multe detalii, responsabila de proiect din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României este doamna Oana Alexe, tel: 0374 474 391 sau e-mail: oana.alexe@ccir.ro.

2019-01-17T10:16:24+02:00
X