Institutul de Export și Comerț Internațional cu suportul Camerei de Comerț Internaționale și World Trade Organization Avem a lansat iniţiativa Open to Export International Business Awards, prin care companiile din întreaga lume sunt invitate să prezinte planurile proprii pentru export în secțiunea dedicată, Export Action Plan, din cadrul platformei online Open to Export (OTE) (https://opentoexport.com/), având șansa de a câștiga 5000 USD.

Aplicațiile se pot realiza exclusiv online până cel târziu in data de 10 august 2018.

Un alt beneficiu al utilizării platformei, în special a secțiunii Export Action Plan, este faptul că oferă companiilor posibilitatea de a deține controlul asupra strategiei de export, fiind ghidați în atingerea obiectivelor, de la aspecte privind schimburile comerciale până la selectarea unei piețe de desfacere.

Dintre companiile ce se vor înscrie la concurs, vor fi selectați 10 finaliști și invitați să își prezinte afacerile la World Trade Organization Public Forum ce va avea loc în luna octombrie, la Geneva.

Pentru participare este necesară înscrierea la un webminar, accesând https://bit.ly/2MrXr7t, ce va avea loc în data de 3 iulie 2018.

 

Pentru mai multe detalii persoana de contact din cadrul CCIR este domnul Andrei Lambe, Șef Birou, Comitetul National ICC Romania, Direcţia de Relaţii Interne  și ICC Romania, email: andrei.lambe@ccir.ro, telefon: 0374474356.

Prezentare Open to Export.

2018-06-27T10:57:59+03:00
X