Aradul găzduiește, în aceste zile, cel mai spectaculos târg industrial din România: Demo Metal Vest! Evenimentul are loc la Expo Arad Internațional, toate cele trei hale fiind ocupate de expozanți. Este o performanță importantă, dacă avem în vedere faptul că Expo Arad Internațional este al doilea centru expozițional, ca dimensiune, din România. Acesta a cunoscut o dezvoltare deosebită în ultimii ani, ca urmare a profesionalizării managementului Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Târgul este foarte spectaculos, prezentând segmentului business și publicului larg ultimele evoluții în domeniul roboticii industriale, respectiv a prelucrării pieselor din metal. Peste 80 de companii au adus la Arad tehnologie de ultimă generație pe piața românească, servicii de consultanță specializată, posibilități de networking cu lumea bună a afacerilor internaționale.

Printre altele, în expoziție pot fi văzute brațe robotice, imprimante 3D de mare tehnicitate care pot fi folosite și în industria stomatologică, freze robotizate, strunguri, soluții pentru prelucrarea metalului până la produsul final, echipamente industriale inovative.

„Aradul este, în aceste zile, în centrul soluțiilor inovative și creative în industrie. Avem peste 80 de agenți economici, printre cei mai importanți din România, care oferă companiilor soluții rapide de dezvoltare. Anul trecut Demo Metal Vest, organizat la Expo Arad Internațional, a atras public din Ungaria, Serbia, centrul și vestul României. Anul acesta, deja de la deschidere avem certitudinea că acest aflux va fi și mai mare” – a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, arh. Gheorghe Seculici.

CCIA Arad prefațează, cu târgul Demo Metal Vest, un alt eveniment de referință la scară națională: Târgul Economiei Arădene, care se va organiza la Expo Arad Internațional în perioada 17-20 mai. Târgul va aduce în fața vizitatorilor cele mai importante produse industriale arădene, realizate de companii locale sau multinaționale, pe un spațiu de expunere de 44.500 metri pătrați.

2018-05-11T09:14:23+03:00
X