China Smart Expo, Budapesta, 2018

CCIA Arad revine cu detalii cu privire la organizarea celei de-a 9-a ediţiei a China Smart Expo, ce va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie 2018, în Budapesta.

Ediţia din acest an va promova nu doar posibilităţile de import din China, ci şi exportul, educația, turismul și sportul.

Pentru prima dată, partea chineză oferă cu titlu gratuit un stand expozițional întreprinzătorilor români care doresc să exporte în China (în special din industria agro-alimentară şi FMCG). În acest sens, dacă doriţi să vă promovaţi oferta în cadrul standului comun vă rugăm să ne transmiteţi numele companiei, datele de contact și produsul/serviciile care urmează să le prezentaţi.

De asemenea se oferă un sprijin financiar de 150 de euro firmelor care participă la târg, cu condiţia să stabilească cel puţin 6 întâlniri de afaceri, prin intermediul platformei online, cu expozanţii chinezi. Suma poate acoperi cheltuielile de transport sau cazare, şi va fi plătită de către CCIA Arad.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe pagina web: www.chinasmartexpo.com.

Vă rugăm să ne trimiteți intenţia dumneavoastră de a participa la expoziţie până la data de 4 mai 2018, prin email ccia@ccia-arad.ro și să vă înregistrați și la următorul link: http://bit.ly/2tIZZbQ.

2018-04-18T11:56:09+03:00
X