CHINA SMART EXPO 31 mai – 2 iunie 2018

CCIA Arad supune atenției societăților arădene ediția de anul acesta a Expoziției China Smart Expo.

China Smart Expo este expoziția anuală, organizată de CECZ Co, Ltd. în Budapesta și găzduiește sute de companii chineze care caută parteneri de afaceri pe piețele din Europa Centrală și de Est.

Compania organizatoare, CECZ Co, Ltd. a fost înființată pentru a promova comerțul în cadrul Zonei de Cooperare și Logistică Central-Europeană, un vast proiect inițiat de Ministerul Comerțului din China. Ca principal co-organizator al China Smart Expo anual, CECZ Co, Ltd. își propune să ofere cele mai bune soluții pentru încheierea de afaceri între producătorii, furnizorii din China și companiile din Europa Centrală și de Est.

Ediția din acest an are loc în perioada 31 mai – 2 iunie 2018 și propune 3 expoziții în una singură:

1.China Smart Expo

Întrevederi regionale de afaceri ale antreprenorilor din Europa Centrală și de Est cu 300 de expozanți chinezi din domeniul exporturilor. Evenimentul a ajuns la a IX-a ediție.

2. Expoziția importatorilor chinezi

Este un forum de afaceri comun al țărilor exportatoare care participă la proiectul 16 + 1 și cumpărătorii de import proveniți din provincia Shandong, în domeniile industriei alimentare și produselor agricole.

3. SHANDONG CULTURE EXPO
Domeniu: educație (universități chinezești, posibilități de schimb de studenți, traininguri), muzică, artă, conținut online, sport, turism.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul evenimentului: http://www.chinasmartexpo.com/

Invitația la eveniment poate fi descărcată de aici.

2018-03-28T12:19:43+03:00
X