Se apropie a patra ediție a târgului ARpicultura!

Cea de-a patra ediție a târgului Arpicultura, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, va avea loc în 24-25 februarie la Expo Arad.

Mierea, aurul lichid la târgul Arpicultura 2018 – ofertă bogată și alternative sănătoase pentru cosum

Astăzi, mierea este integrată încet, dar sigur în medicina modernă. Beneficiile ei pentru sănătate sunt cunoscute de secole, fiind folosită ca medicament în toate colțurile lumii. Este motivul pentru care organizatorii propun arădenilor târgul Arpicultura.

Astfel, peste 50 de producători și comercianți propun vizitatorilor o gamă variată de produse terapeutice și cosmetice pe bază de miere, polen, propolis, ceară, dulciuri și sucuri din plante medicinale, uleiuri, produse ecologice și tradiţionale, dar și utilaje apicole, stupi, faguri artificiali, hrană pentru albine etc.

Conferințe de specialitate

Co-organizatorul evenimentului este Asociația Crescătorilor de Albine din România. Conferințele vor fi susținute cu sprijinul unor profesioniști ca: dl. ing. Ioan Fetea, președintele Asociației, dr. Medic veterinar Bogdan Poncea Andronescu, Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultură – București și de reprezentanți ai Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Programul evenimentului

ARpicultura se va deschide în 24 februarie, la ora 9:00. Prima zi se încheie la ora 18:00. Duminică, 25 februarie, programul târgului este de la ora 9:00 la 16:00.

Intrarea este liberă.

Informații și înscrieri: +40.257.280 800, +40.729969669, arpicultura@ccia-arad.ro

http://www.ccia-arad.ro/arpicultura/, facebook.com/arpicultura/

 

2018-02-16T09:35:35+02:00
X