Petreceri de Vis 2018: continuăm înscrierile expozanților

 

În premieră la „Petreceri de Vis“ – Salon Mama și Copilul

Singurul eveniment din Regiunea de Vest, dedicat mămicilor și copiilor între 0 – 10 ani, te așteaptă să te înscrii printre expozanții nostri. Aceștia vor expune trusouri botez, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, cărucioare, scaune auto, premergătoare, scaune de luat masa, pătuțuri, mese de înfășat, accesorii, produse de baie și igienă corporală.

Înscrie-te la târgul „Petreceri de Vis“ și Salonul Mama și Copilul – ediția 2018

Peste 80% din standurile celor două pavilioane ale complexului expozițional Expo Arad oferite spre închiriere, sunt deja contractate. Înscrie-te la cea mai importantă expoziție din vestul țării, dedicată nunților și evenimentelor unice din viața noastră, organizată de Camera de Comerț, Industrie, și Agricultură a Județului Arad în perioada 2 – 4 februarie 2018.

 

Târgul de nunți „Petreceri de Vis“ – Salonul Mama și Copilul, pentru evenimentele unice din viață

Rochii de mireasă și de seară, costume de miri, rochii pentru viitoare mămici, trusouri botez, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, lumânări de botez, aranjamente florale, torturi și prăjituri, invitații personalizate pentru nunți și botez, pachete foto-video-sonorizări – toate pentru un eveniment de vis, la complexul expozițional Expo Arad, în perioada 2 – 4 februarie 2018.

 

Detalii și înscrieri: Doina Vasilescu, tel. 0730.188.292, email: doina.vasilescu@ccia-arad.ro.

2017-11-21T12:03:31+02:00
X