Președintele CCIA , întâlnire de lucru cu Ambasadorul Republicii Belarus

 

Astăzi, 12 octombrie, președintele CCIA, dl. Gheorghe Seculici a participat la o întâlnire cu Ambasadorul Republicii Belarus, dl. domnul Andrei Grinkevich. Întâlnirea a fost solicitată de Excelența Sa din dorința de a dezvolta contacte directe cu autoritățile locale.

În luna mai a acestui an am avut primă întrevedere cu dl. ambasador, la sediul CCIA Arad, în contextul recentei sale acreditări. Atunci am stabilit coordonatele dezvoltării unor relații bilaterale între Rep. Belarus și județul Arad. Iar astăzi, acele discuții au prins contur, în cadrul unei întâlniri mai largi, la care am participat împreună cu președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca”, declară președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad dorește ca pe viitor să atragă companii din Belarus la târgurile și expozițiile pe care le organizează. Discuțiile s-au axat pe identificarea și contactarea unor companii producătoare de tractoare agricole, cunoscându-se faptul că Rep. Belarus este un producător renumit de tractoare agricole și forestiere.

Întâlnirea a avut loc la sediul Consiliului Județean Arad, discuțiile axându-se pe modalități concrete de dezvoltare a relațiilor bilaterale între cele două state.

 

2017-10-12T10:44:15+03:00
X