Proiect european pentru întreprinderile mici şi mijlocii

Comisia Europeană și Agenția Europeană pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii vine în sprijinul internaţionalizării IMM-urilor prin proiectul pilot Ready2GO.

Proiectul este un program inovativ prin intermediul căruia IMM-urile selectate beneficiază de instrumentele necesare care le poate facilita succesul în străinătate, respectiv pe piețele a cinci state țintă, în Canada, Statele Unite ale Americii, Chile, Camerun și India.

 

Participanții selectați vor avea oportunitatea de a explora piețele străine, de a participa la două instruiri profesionale, care se vor desfășura în 5 hub-uri culturale diferite din Europa, precum și de a participa la două evenimente de networking în statele țintă.

Participarea la aceste activități este gratuită. Reprezentanții companiilor trebuie să își acopere cheltuielile de deplasare, însă este prevăzută o rambursare parțială pentru aceste costuri.

Înregistrarea la eveniment se poate face accesând următorul link https://www.b2match.eu/ready2go. Termenul limită pentru transmiterea formularului de înregistrare este 14.04.2017.

 

Succes!

2017-03-24T09:08:46+02:00
X