În perioada perioada 7 – 8 martie 2017, la CCIR Business Center, sala Aurel Ghibutiu, va avea loc workshop-ul BUSINESS WITHOUT CORRUPTION: BUNE PRACTICE ANTI-CORUPŢIE DIN SUA AJUSTATE LA NEVOILE COMUNITĂŢII DE AFACERI DIN ROMÂNIA,

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României în colaborare cu General Dynamics European Land Systems – Mowag şi TRACE International. General Dynamics este o companie din domeniul aerospaţial şi al apărării, ale cărei bune practici în domeniul prevenţiei corupţiei în mediul corporativ sunt recunoscute la nivel global, iar TRACE International este o organizaţie americană specializată în conformitatea anti-corupţie la nivelul companiilor, care oferă servicii pentru evitarea fenomenului corupţiei.

Scopul acestui workshop constă în prezentarea celor mai eficiente modalităţi de a preveni şi combate corupţia. Principalele teme abordate vizează subiecte precum cadrul conformităţii corporative, analizele de risc privind anti-corupţia la nivelul companiilor, factorii de risc în relaţiile cu părţile terţe, instruirea personalului în domeniul conformităţii şi eticii corporative sau cazuri concrete de abordare a politicilor corporative privind anti-corupţia.

Vă invităm să confirmaţi participarea prin completarea formularului de înregistrare.

Descarcă:

Formular înregistrare

Registration form

Agenda_EN

Program_RO

Pentru mai multe detalii, persoana de contact din cadrul CCIR este Cristina Ionescu, Director, Direcţia Strategii, Politici şi Programe, tel. 021.319.01.00, email:cristina.ionescu@ccir.ro.

2017-02-22T11:32:22+02:00
X