Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează cursuri acreditate, recunoscute de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatele obținute fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

 

Pentru începutul anului 2017, Centrul de Formare Profesională al CCIA Arad are programat cursul de EXPERT ACHIZIȚII PUBLICE, cod COR 214946.

 

Tematica cursului vizează reglementări legislative în domeniu, noile directive, responsabilități în activitate precum și utilizarea sistemului electronic de achiziții publice”, a declarat președintele CCIA Arad, dl. Arh. Gheorghe Seculici .

 

Cursul de utilizare SEAP este adresat atât utilizatorilor SEAP (Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice) cât si viitorilor utilizatori SEAP si are rolul de a ușura modul de înțelegere și de utilizare a sistemului.


Cursul oferă oportunități de dezvoltare pe piața achizițiilor publice prin participarea acestora la procedurile de achiziție publică și încheierea de noi contracte cu instituțiile publice înregistrate in Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Informații și înscrieri: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, strada Cloșca nr.5,Tel.0730188299, e-mail:carmen.crisan@ccia-arad.ro
Persoană de contact: Carmen Marinela Crișan- manager formare profesională.

2016-12-09T12:25:30+02:00
X