Sigla târgului AR-MEDICACamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 3 – 5 noiembrie 2016, ediția cu numărul 23 a celui mai mare eveniment medical din partea de vest a României,  AR-MEDICA.

În cadrul evenimentului vor fi expuse: aparatură, echipament și instrumentar medical, produse farmaceutice, medicină naturistă și alternativă, ortopedie, optică, aparatură de laborator, servicii medicale, estetică medicală și fitness, aparatura si instrumentar pentru medicina veterinară, echipamente și aparate pentru tratamente cosmetice, aparatură recuperatorie, IT medical, publicații de specialitate, servicii conexe.

În cadrul salonului beauty vor fi expuse o paletă variată de produse cosmetice și echipamente, estetică și îngrijire corporală, precum și cele mai noi metode în materie de înfrumusețare.

De-a lungul timpului, AR-MEDICA  a devenit unul dintre cele mai de succes evenimente pentru industria medicală din țară și din strainatate. Participarea înregistrată anul trecut, precum și completarea domeniilor abordate cu salonul de medicină veterinară au propulsat AR-MEDICA pe primul loc în țară, fiind considerată cea mai mare manifestare care abordează mai multe sectoare ale medicinei.

La editia din acest an vor fi prezente un numar de peste 100 firme din tara si strainatate: Ungaria, Italia, Pakistan, care vor expune pe o suprafata interioara de 2.250 mp.

In cadrul evenimentului vor avea loc conferinte stiintifice pentru toate specializarile medicale: medici stomatologi, medici specialisti, medici veterinari, farmacisti, asistenti medicali, tehnicieni dentari , conferinte care vor fi creditate EMC si EPC, aceste conferinte fiind organizate in colaborare cu Colegiul Medicilor Stomatologi Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmacistilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor Filiala Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad.

2016-10-29T22:33:28+03:00
X