Expo Arad

OFERTA SALA EVENIMENTE!!!

 

 

 

 

Despre complexul expozițional

Investiţie strategică a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, Complexul Expoziţional - EXPO Arad, cel mai mare centru expoziţional din Vestul României şi al doilea, ca suprafață, după ROMEXPO, a investit în structura expoziţională şi a început să organizeze târguri tematice, imediat după reînfiinţarea instituției Camerale, în 1993.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad a realizat, din surse proprii, primul pavilion expoziţional cu o suprafaţă de 1.500 mp, în anul 2002.

Din anul 2004, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, prin departamentul de târguri şi expoziţii, a devenit membru deplin în asociaţia CENTREX - organizaţia de top din industria expoziţiilor din Europa Centrală şi Europa de Est.

În anul 2005 s-a inaugurat cel de al doilea pavilion expoziţional, construit din fonduri Europene Phare, în urma căruia suprafaţa interioară s-a mărit la peste 3.000 mp, iar cea exterioară la peste 12.000 mp.

Condiţiile oferite de complexul expoziţional Expo Arad, precum şi acţiunile pe care la întreprinde în sensul consacrării acestuia ca un complex de târguri euroregional au început să dea rezultate, manifestările expoziţionale organizate până acum fiind apreciate de firmele expozante şi vizitatori din țară și de peste hotare.

La sfârşitul anului 2012, Camera de Comerţ din Arad, în cadrul unui proiect transfrontalier România-Ungaria, a finalizat cea de-a treia investiţie, pavilionul multifuncţional central, care are o suprafaţă utilă de 2.500 mp. 

În urma extinderii complexul Expo Arad, acesta dispune de 3.640 MP suprafaţă de expunere interior, 25.000 MP suprafaţă exterior.

În peste 20 ani de activitate,  EXPO Arad a devenit un punct de reper pentru relansarea afacerilor interne și internaționale. Anual, zeci de evenimente specializate pe domenii de activitate, expoziții cu caracter internațional şi sute de evenimente private se organizează la Complexul Expozițional din Arad.

AGROMALIM, AR-MEDICA, TRANSPORT-AR, ECOMEDIU, PETRECERI DE VIS, CONFORT CONSTRUCT & INSTAL, GARDENIA sau EDU2JOB, sunt evenimente consacrate și recunoscute internațional, propulsând imaginea regiunii de Vest peste hotare.

Evenimente


Petreceri de Vis 2016


A(R)picultura 2016


Confort Construct & Instal 2016


Targul Primaverii 2016


EDU2JOB 2016


Transport-Ar 2016


Agromalim 2016


Solduri II - 2016


Ar-Medica 2016


Festivalul Traditii de Iarna 2016Documente:

Calendarul Targurilor 2016

Facilități oferite de EXPO ARAD

Descarcă prezentarea Complexului EXPO Arad

Cazare:

Oferta cazare Arad

Găsește-ne și pe Facebook:

Prezentarea Complexului EXPO Arad

Link: https://www.facebook.com/expo.arad