Ambasadorul Republicii Belarus vine în vizită la CCIA Arad

În data de 5 aprilie 2017, ora 14,00, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, domnul președinte Gheorghe Seculici va primi vizita Excelenței Sale domnul Andrei Grinkevich, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România.

Întrevederea va avea loc în contextul recentei acreditări a domnului Andrei Grinkevich ca ambasador al Republicii Belarus în ţara noastră. În cadrul discuției vor fi abordate subiecte ce vizează oportunitățile de cooperare economică, turistică și culturală.

Domnul Ambasador își manifestă interesul pentru realizarea şi dezvoltarea unor viitoare colaborări, pentru promovarea şi exploatarea potențialului economic, cu precădere a sectorului agricol şi  dezvoltarea turismului.

Cei interesați de stabilirea unor relații de colaborare prin realizarea, în viitor, a unor schimburi de experiență și bune practice sunt invitați să participe la acest eveniment.

Vă rugăm să confirmați participarea la adresele de email radu.matiut@ccia-arad.ro sau carmen.crisan@ccia-arad.ro -până la data de 4 aprilie 2017.